Geniet van de natuur als een wandeling in de wolkenProjecten

2009-11-06 Afscheid Jan Zandbergen en Harm Detz van het B-team Oisterwijk

Afscheid Jan Zandbergen en Harm Detz van het B-team Oisterwijk
Heukelom, 6 november 2009
Op 6 november om 14.00 uur werden we hartelijk ontvangen door Dré en zijn vrouw. De koffie stond klaar met heerlijke eigengemaakte taart.
http://www.schoolplaten.com/appeltaart-t10256.jpg
http://www.gilde-st-antonius-abt.nl/images/Anschutz%201907%20links.gif Niet alle leden van het B-team konden aanwezig zijn, maar de tafel in de huiskamer zat aardig vol. Het was zo gezellig dat we bijna vergaten waarvoor we bij elkaar waren gekomen. Het was nog een druk programma die middag, dus jassen aan en naar buiten!
We maakten een ronde door de tuin van Dré en zijn vrouw en kregen daar een korte uitleg over de gesnoeide fruitbomen. Jan en Harm vulden regelmatig Dré daarbij aan.
Vervolgens maakte we een wandeling door en langs de akkers van het landelijke Heukelom op weg naar het Schuttersgilde. Hier aangekomen kregen we eerst een duidelijke uitleg en daarna mochten we een twee tal uren schieten op de schutterspalen. De één ging het wat beter af dan de ander, maar de sfeer was ontzettend gezellig. Onder het genot van een drankje vond er in het kleine sfeervolle clubgebouw ook nog een heuse prijsuitreiking plaats.

Aan het einde van de middag togen we via een omweg, eveneens door de prachtige natuur van dit buitengebied, weer naar het huis van Dré. Onder het genot van een borreltje en voor een aantal een echte trappist, kregen Jan en Harm nog een mooie afscheidstoespraak met bijbehorend cadeau. Hoewel het programma inmiddels was afgelopen en de meeste leden alweer naar huis waren, bleven een aantal nog lekker lang naborrelen!

Deze middag was zeer geslaagd, erg gezellig en voor herhaling vatbaar. Het is erg leuk om op deze manier je collega’s van het B-team beter te leren kennen.

http://www.dendobbelepater.be/images/dubbel.jpg

Ellen van Rijn, B-team lid

Meer Foto's: afscheid Jan Zandbergen en Harm Detz

B-Team Oisterwijk op de koffie met zelfgemaakt gebak bij Drè en zijn vrouw tijdens het afscheid van Jan en Harm B-Team Oisterwijk tijdens een rondleiding in de tuin van Drè met snoeiuitleg door Jan
Schietoefeningen door het B-Team Oisterwijk tijdens het afscheid van Jan en Harm